Vier generaties de Vries

Oprichter
In 1918 start Rimmer de Vries in Woudsend een timmerbedrijf. Hij had inmiddels ruime ervaring opgedaan als timmerman. Vakmanschap, vertrouwen en persoonlijke relaties stonden toen al hoog in het vaandel en vormen nog steeds de fundamenten waarop Bouwbedrijf de Vries opereert.

 

Opvolgers
Zijn zoons Haaye en Jelle nemen in de dertiger jaren Bouwbedrijf de Vries over. Zij manoeuvreren het aannemersbedrijf behoedzaam door de moeilijke crisis- en oorlogsjaren. In 1974 krijgen Max en Jelle de Vries het roer in handen. Zij bewerkstelligen een gezonde groei en Max de Vries bouwt (Jelle overleed in 1976) het huidige bedrijfspand aan de Vosseleane. In 2005 wordt de huidige directeur Harry de Vries, na een gedegen opleiding- en inwerkperiode, eigenaar van ‘zijn’ Bouwbedrijf de Vries.

 

Principes
Behalve de principes waarop destijds de grondlegger startte vinden wij het al bijna honderd jaar belangrijk om jonge vakmensen op te leiden. Bouwbedrijf de Vries Woudsend is een erkend leerbedrijf met de bijbehorende leermeesters. Wij leren de jongeren niet alleen de nieuwste bouwtechnieken, maar leiden ze ook op voor 
de traditionele bouw.

Bouwbedrijf de Vries: uw partner voor ieder bouwproject! Al sinds 1918.

 
 
Bezig met laden