Aannemer gezocht?

Voor een vakkundige aannemer in Zuidwest-Friesland (van Sneek tot Lemmer en van Bolsward tot Heerenveen) hoeft u niet meer verder te zoeken. Bouwbedrijf de Vries Woudsend is dé aannemer die alle kennis en ervaring in huis heeft. Restauratie-, onderhoud-, renovatie-, nieuwbouw-, verbouw- en utiliteitsprojecten: wij zijn zeer veelzijdig. Ondanks het feit dat wij als aannemer beschikken over ruim 100 jaar ervaring, is ons bedrijf nog altijd jong en ondernemend.

Bouwbedrijf de Vries werkt, als gerenommeerde aannemer, met een overzichtelijk team vaklui, dat voor uw specifieke opdracht met de juiste disciplines kan worden aangevuld. Van architect tot installateur en schildersbedrijf: we hebben de juiste, ervaren en vertrouwde, contacten.

Offerte aanvragen

Vakkundige en ervaren aannemer

Ieder aannemersopdracht is anders. Maatwerk en efficiënte communicatie zijn sleutelbegrippen. Een project moet aansluiten bij de bestaande situatie. Bij de omgeving, de bouwkundige constructie, de uitstraling van het pand, maar het moet vooral ook bij uw wensen en budget passen.

Dat vraagt een ervaren aannemer die kritisch met u meedenkt, alternatieven onderzoekt en oplossingen aandraagt waaraan u zelf wellicht niet had gedacht. Een aannemer die de consequenties van uw keuzes qua kosten en planning helder in kaart brengt. En die zich daar vervolgens bij de uitvoering ook strikt aan houdt. Dát is het uitgangspunt van de aannemers van Bouwbedrijf de Vries uit Woudsend, onder de rook van Sneek.

Aannemer gezocht - Bouwbedrijf de Vries

Dé aannemer uit Sneek en omgeving

Met Bouwbedrijf de Vries Woudsend zijn opdrachtgevers verzekerd van een beheerst en efficiënt verloop van hun project. Een aannemer met één aanspreekpunt. Én met een perfect resultaat.

Aannemer gezocht uit Sneek en omgeving? Maak kennis met Bouwbedrijf de Vries, uw professionele aannemer, en neem vandaag nog contact op!

 

Maak kennis met uw professionele aannemer

Met Bouwbedrijf De Vries uit Woudsend bent u verzekerd van een veelzijdige en vakkundige aannemer. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij voor elke aannemersopdracht alle kennis in huis. Zo kunnen wij ook voor uw opdracht tot een perfect resultaat komen. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend gesprek. 

Aannemer Woudsend

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Bezig met laden