Boerderij verbouwen

Wilt u uw boerderij verbouwen, renoveren of restaureren? Bouwbedrijf de Vries Woudsend is gespecialiseerd in de restauratie, renovatie en verbouw van boerderijen. We hebben in de loop van de jaren verschillende soorten boerderijen gerestaureerd, verbouwd en gebouwd. Onze adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring, want ons familiebedrijf bestaat al meer dan honderd jaar.

Ervaring & vakmanschap

Van oudsher wordt kennis doorgegeven van vader op zoon, wat maakt dat ambacht en innovatie hand in hand gaan. Dat komt goed uit, want boerderij verbouwingen en restauraties vergen vakmanschap. Dat is ons wel toevertrouwd. Met een voorliefde voor kwaliteit en oog voor detail gaan wij slagvaardig te werk. Bij Bouwbedrijf de Vries Woudsend mag u rekenen op een heldere eindprijs en een transparant traject voor de (ver)bouw van uw boerderij.

Offerte aanvragen

Over Bouwbedrijf de Vries

Bij een boerderij verbouwen wordt, door de verschillende methoden en werkwijzen die nodig zijn, om gespecialiseerde vakkennis gevraagd. Bouwbedrijf de Vries Woudsend heeft deze kennis in huis. Want het (ver)bouwen van een boerderij is een vak apart. Of het nu gaat om het herstel van metselwerk, de renovatie van boerderijdaken of het herstel van houtwerk en shutters; wij beschikken over de vereiste kennis en maken uitsluitend gebruik van de allerbeste materialen en gereedschappen.

Boerderij verbouwen Bouwbedrijf de Vries

Boerderij verbouwen in Friesland? Bouwbedrijf de Vries.

Alle projecten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd vanwege het authentieke karakter van een boerderij. Dankzij onze jarenlange ervaring in boerderij-projecten hebben wij daardoor een goede naam opgebouwd in Zuid-Friesland: van Bolsward tot Heerenveen en van Sneek tot Lemmer.

Uw boerderij verbouwen, renoveren of restaureren? Neem contact op met Bouwbedrijf de Vries Woudsend! Wij bespreken graag alle mogelijkheden.

 

Maak kennis met Bouwbedrijf De Vries

Wilt u uw boerderij verbouwen? Met Bouwbedrijf De Vries uit Woudsend bent u verzekerd van een veelzijdige en vakkundige bouwbedrijf. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij voor elke verbouwing alle kennis in huis. Zo kunnen wij ook voor uw opdracht tot een perfect resultaat komen. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend gesprek. 

Boerderij verbouwen Woudsend

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Bezig met laden