Laat uw verbouwing over aan de specialisten!

Verbouw

Bouwbedrijf de Vries heeft ruime ervaring in het verbouwen van woningen, bedrijfspanden en andere projecten. Zowel kleine verbouwingen als grote gecompliceerde verbouwprojecten zijn bij ons in goede handen. Wilt u uw verbouw project in Friesland of een andere provincie uitbesteden aan Bouwbedrijf de Vries? Stuur ons een bericht.

Onze verbouwtrajecten lopen uiteen van het renoveren van een dak, gevel of ander deel van een pand tot complete verbouwingen van een boerderij waarbij slechts de basisstructuur blijft gehandhaafd en de rest volledig opnieuw wordt opgebouwd. Bekijk gerust onze recente projecten.

Bij dergelijke grootschalige verbouwingsprojecten wordt rekening gehouden met alle wettelijke eisen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit.

De kracht van Bouwbedrijf de Vries Woudsend ligt in het vinden van creatieve oplossingen binnen de verbouw-projecten. Het vinden van de juiste manier om de bestaande structuren en kenmerken van het pand zo goed mogelijk te gebruiken om tot een geweldig eindresultaat te komen: dat is onze uitdaging.

Offerte aanvragen

Bezig met laden