Klusbedrijf Sneek

De grens tussen klusbedrijf en aannemer is diffuus. In feite gaat het bij de projecten van een klusbedrijf om onderhoudswerk en zaken (groot en klein) die aan uw pand aangepast moeten worden. Dit omhelst verschillende werkzaamheden met één overeenkomst: ze moeten vakkundig worden uitgevoerd. Laat dat nou net iets zijn waar wij in uitblinken. Bij Bouwbedrijf de Vries bent u verzekerd van gespecialiseerde vaklui. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Van elektriciën tot installateur: we hebben de juiste, ervaren en vertrouwde, medewerkers en contacten.

Offerte aanvragen

Bouw- en klusbedrijf in Sneek en omgeving

Bouwbedrijf de Vries Woudsend is in letterlijke zin geen klusbedrijf. We zien echter wel dat wij veel worden ingeschakeld voor uiteenlopende kleinere projecten. Intern zeggen we daarom wel eens, gekscherend, dat wij soms op een klusbedrijf in Sneek en omgeving lijken.

Voor grote en kleine klusjes

Denk aan klusbedrijf-projecten als het realiseren van een aanbouw, of plaatsing van dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor badkamers, keukens, timmerwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunt u bij Bouwbedrijf de Vries Woudsend terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

Klusbedrijf Sneek vakkundige klusjesmannen

Vakkundige klusjesmannen

U mag van ons vakmanschap en kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Wij leveren maatwerk. Hierbij zijn uw wensen onze leidraad. Wij denken graag met u mee en zorg ervoor dat uw wens bouwtechnisch uitvoerbaar wordt. Naast de uitvoering van de werkzaamheden hechten wij ook veel waarde aan de afwerking. Een hoog afwerkingsniveau hoort bij een professionele werkwijze die een aannemer van een klusbedrijf onderscheidt. Ons team bestaat enkel en alleen uit vakkundige klusjesmannen.

Meer weten? Bouwbedrijf de Vries Woudsend inzetten als klusbedrijf in Sneek en omgeving? Neem contact op!

 

Maak kennis met uw professionele klusbedrijf

Met Bouwbedrijf De Vries uit Woudsend bent u verzekerd van een veelzijdig en vakkundig klusbedrijf. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij voor elke klus alle kennis in huis. Zo kunnen wij ook voor uw opdracht tot een perfect resultaat komen. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend gesprek. 

Klusbedrijf Woudsend

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Bezig met laden