Bouwbedrijf Friesland

De grens tussen bouwbedrijf en aannemer is diffuus. In feite gaat het bij de projecten van een bouwbedrijf om onderhoudswerk en zaken (groot en klein) die aan uw pand aangepast moeten worden. Dit omhelst verschillende werkzaamheden met één overeenkomst: ze moeten vakkundig worden uitgevoerd. Laat dat nou net iets zijn waar wij in uitblinken. Bij Bouwbedrijf de Vries bent u verzekerd van gespecialiseerde vaklui. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis. Van elektriciën tot installateur: we hebben de juiste, ervaren en vertrouwde, medewerkers en contacten.

Offerte aanvragen

Bouwbedrijf uit Friesland

Friese nuchterheid, dat ervaar je bij Bouwbedrijf de Vries uit Woudsend. Als bouwbedrijf in Friesland staan wij voor een no-nonsense aanpak. Doortastend, met kennis van zaken en oog voor detail. Meedenken, kwaliteit, advies en degelijk vakmanschap zijn de fundamenten van onze werkwijze.

Voor grote en kleine projecten

Denk aan bouwbedrijf-projecten als het realiseren van een aanbouw, of plaatsing van dakramen, dakkapellen, ramen, deuren tot kozijnen. Maar ook voor badkamers, keukens, timmerwerk en onderhoud en renovatie aan de woning kunt u bij Bouwbedrijf de Vries Woudsend terecht. Kortom, voor alle grote maar ook kleine klussen.

Klusbedrijf Sneek vakkundige klusjesmannen

Vakkundige klusjesmannen

U mag van ons vakmanschap en kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Wij leveren maatwerk. Hierbij zijn uw wensen onze leidraad. Wij denken graag met u mee en zorg ervoor dat uw wens bouwtechnisch uitvoerbaar wordt. Naast de uitvoering van de werkzaamheden hechten wij ook veel waarde aan de afwerking. Een hoog afwerkingsniveau hoort bij een professionele werkwijze die een aannemer van een klusbedrijf onderscheidt. Ons team bestaat enkel en alleen uit vakkundige klusjesmannen.

Meer weten? Bouwbedrijf de Vries Woudsend inzetten als bouwbedrijf in Friesland? Neem contact op!

 

Maak kennis met uw professionele klusbedrijf

Met Bouwbedrijf De Vries uit Woudsend bent u verzekerd van een veelzijdig en vakkundig klusbedrijf. Met ruim 100 jaar ervaring hebben wij voor elke klus alle kennis in huis. Zo kunnen wij ook voor uw opdracht tot een perfect resultaat komen. Wij vertellen graag wat we voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend gesprek. 

Klusbedrijf Woudsend

Bezig met laden
Sorry, het versturen is niet gelukt.
Bedankt voor uw aanvraag.
Bezig met laden